Opitý majster vychádza z tradičného receptu Ge Hua Jie Cheng Tang. Zmes je určená najmä pre konzumentov alkoholu. Zameranie: kocovina.Zloženie: voda, alkohol 50% obj. Qing Pi - mandarínka obyčajná, nezrelá kôra - Pericarpium citri reticulatae viride - 1,3 g Mu Xiang - chrpovník lopúchový, koreň - Radix aucklandiae - 3g Chen Pi - mandarínka obyčajná, kôra plodu - Pericarpium citri reticulatae - 2g Ren Shen - ženšen pravý, koreň - Radix ginseng - 2g Zhu Ling - choroš orieš, sklerócium - Sclerotium polypori - 2g Shen Qu - medicinálne droždie - Massa fermentata - 2g Zo Xie - žabník orientálna, podzemok - Rhizoma alismatis - 3g Bai Zhu - atraktylis veľkoúborový, podzemok - Rhizoma atractylodis - 3g Bai Dou Kou - pravý kardamóm, plod - Fructus amomi rotundus - 4g Ge Hua - kudzu, kvet - Flos puerariae - 5,9 g Sha Ren - amom huňatý, plod - Fructus amomi - 4g Huang Lian - koptis čínska, podzemok - Rhizoma coptidis - 1,3g Chuan Xiong - kôpnik Wallichov, podzemok - Rhizoma ligustici - 2g Huang Qin - šišiak bajkalský, koreň - Radix scutellariae - 3gDávkovanie: pred použitím je dobré tinktra pretrepať. Mierne zakalenie je normálne. denná dávka je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti. Dennú dávku rozdeliť na dve časti - ráno a večer. Tzn. pokiaľ vážite napríklad 70 kg, tak si dáte 35 kvapiek ráno a 35 kvapiek večer. po konzultácii s odborníkom je možné dať až trojnásobnú dávku tinktúry užívajte na lačno. Minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po ňom. tinktúru je možné zaliať trochou horúcej vody a tým dôjde k odpareniu sa alkoholu. Tento postup je vhodný pre deti alebo vodičov.Balenie:50 ml - 1100 kvapiek