Rozkladacie kreslá na spanie

Rozkladacie kreslo na spanie využijete nielen v obývacej, ale aj detskej izbe. Medzi jeho prednosti patrí najmä to, že nezaberie príliš veľa miesta a ľahko sa s ním manipuluje. Hodí sa tak do každej domácnosti. Ktoré si vyberiete vy?

Náš tip

Bojujete o každý centimeter? Zaobstarajte si kreslo na spanie s úložným priestorom

Nedostatok miesta a úložných priestorov nie je problém iba v malých bytoch, ale často aj v tých väčších - človek toho nazbiera za život naozaj veľa. Keď potom prídu deti, tempo priberania vecí sa ešte zrýchli.

Pri nákupe nového nábytku je tak vhodné sa zamerať na ten, ktorý vám prinesie viac ako jednu funkciu. Jedným z takých je aj rozkladacie kreslo s úložným priestorom, kam sa schovajú napríklad obľúbené hračky, ktoré chcete mať po ruke.

Rozkladacie kreslo na spanie, relax aj sedenie

Rozkladacie kreslo je možné využiť na odpočinok, prespanie návštev alebo ako rozšírenie plochy sedačky – ak pochádza z rovnakého dizajnového radu. Ak vlastníte balkón alebo terasu, môžete si zaobstarať aj exteriérové rozkladacie kreslo (špecializuje sa na ne napr. firma Karup Design), ktoré je možné rozložiť na lehátko či sedák. A rozkladacie kreslo na trvalé spanie? Aj to existuje, vyberajte ale starostlivo a s dôrazom na kvalitu matraca

Detské rozkladacie kreslo na spanie pre kamarátov

Aj deti potrebujú svoj vlastný kútik, kde sa môžu stretávať s kamarátmi a pohodlne si posedieť či rovno prespať. Určite ich teda potešíte, keď im zaobstaráte detské rozkladacie kreslo na spanie, ktoré cez deň poslúži na sedenie a v noci na spánok. Keďže sa jedná o rozkladacie kreslo do detskej izby, vyberajte látku s vysokým stupňom oteruvzdornosti a ľahkou údržbou (výborný je napríklad teflónový poťah).