Polohovacie kreslá

Polohovacie kreslo zaistí úžasný relax pre celú rodinu! Navyše môže poskytovať aj ďalšie benefity v podobe masáže alebo elektrického ovládania. V ponuke nájdete celý rad dizajnov, to pravé si u nás určite vyberiete.

Náš tip

Masážne polohovacie kreslo uľaví boľavým svalom a kĺbom

Sedavé zamestnanie, celý deň na nohách alebo veľká fyzická záťaž v práci či stres a vysoké pracovné nasadenie, to všetko sú príčiny bolestí chrbta a pohybového aparátu, ktorých následkom je zvýšená únava, nechutenstvo či nespavosť.

Do práce len ťažko prestaneme chodiť, dopriať si kvalitný odpočinok však môžeme. A ako? Skvelou voľbou je masážne polohovacie kreslo, ktoré disponuje programami v rôznych intenzitách a pre rôzne časti tela. V pohodlí domova si tak užijete blahodarné účinky masáže, ktorá výrazne skvalitní váš život.

Polohovacie kreslo ponúka komfort, ktorý ocení celá rodina

Polohovacie kreslo je snom každého milovníka relaxácie. To ale nie je jeho jediný účel. Napríklad masážne polohovacie kreslo ponúkne zdravotné benefity, elektrické polohovacie kreslo zase dobre poslúži menej pohyblivým seniorom. Okrem dospelých a seniorov si polohovacie kreslo užijú aj deti, napríklad pri sledovaní obľúbených rozprávok. Relaxačné polohovacie kreslo je tak rozhodne výhodnou investíciou, ktorá sa oplatí.

Ako vybrať elektrické polohovacie kreslo pre seniorov?

Polohovacie kreslo ocenia nielen pracujúci ľudia, ale aj seniori, pre ktorých sa výborne hodí elektrické kreslo. A ako vybrať elektrické polohovacie kreslo pre seniorov? Predovšetkým sa zamerajte na jednoduché ovládanie a výber vhodnej látky, ktorá by mala byť priedušná a s vysokým stupňom oteruvzdornosti. Keďže sa starší ľudia viac potia, kožené polohovacie kreslo nie je príliš vhodné.