Obliečky s dinosaurami

Fantastické praveké dobrodružstvá miluje snáď každé dieťa. Zaobstarať detské obliečky s dinosaurami tak bude rozhodne dobrý nápad! Na Homago si môžete vybrať roztomilé obliečky s dinosaurami v kreslených verziách, ale aj kúsky s realistickou potlačou.

Náš tip

Aký materiál obliečok je najlepší pre deti?

Aby sa deťom spalo dobre a zároveň boli splnené všetky hygienické štandardy, sú na všetky ročné obdobia najlepšou voľbou bambusové či bavlnené obliečky. Na zimu potom môžete zvoliť teplučké flanelové obliečky.

Ak hľadáte obliečky, ktoré sa budú ľahko udržiavať, vyberte krepové obliečky. Pozor však na to, z akého materiálu sú vyrobené - krep vyrobený z umelých vlákien bude škrabať a dieťa sa v ňom bude potiť.

Obliečky s dinosaurami pre malých dobrodruhov

Ktoré dieťa by nemilovalo fantastické dobrodružstvá s prehistorickými obrami? Detské obliečky s dinosaurami tak rozhodne potešia všetky ratolesti! Pre tých najmenších sa najviac hodia kreslené obliečky s dinosaurami, ktoré sú skôr roztomilé ako desivé. Tým odrastenejším potom môžete kúpiť obliečky s potlačou, ktorá úplne verne kopíruje scenérie Jurského parku.

Svietiace obliečky s T-rexom dostanú nielen deti

Chcete kúpiť obliečky ako darček, ale nie ste si istí, aké zvoliť? Perfektnou voľbou budú svietiace obliečky, ktoré nadchnú nielen deti. Aby ste sa nemuseli počas návštevy tajne plížiť do izbičky s metrom, prezradíme vám, že na štandardné jednolôžko sa najčastejšie používajú detské obliečky s rozmermi 140×200 cm.