Obliečky Harry Potter

Nadchla vás alebo vaše deti Škola čarovania a kúziel na Rokforte tak, že bez nej nemôžete ani zaspať? Obliečky Harry Potter budú to pravé pre kúzelne sladký spánok.

Náš tip

Zlaďte posteľné obliečky Harry Potter s ďalšími doplnkami

Urobte svojim deťom z detskej izbičky ich vlastnú Školu čarovania a kúziel! Ako na to?

Základom sú posteľné obliečky Harry Potter, ktoré doplníte dekoračnými vankúšikmi, dekou, svetielkami alebo samolepkou na dvere. Dekorácie môžete tiež vyrobiť, najlepšie spoločne s deťmi – nebojte sa popustiť uzdu fantázii, pretože presne o tej Harry Potter je.

Obliečky Harry Potter pre deti i dospelých

Fantastický svet školy čarovania a kúziel v Rokforte milujú deti na celom svete. A nielen ony, knihu a film si obľúbili aj dospelí. Fanúšikom všetkých vekových kategórií tak nesmú chýbať posteľné obliečky Harry Potter. Najmenším deťom sa bude páčiť to s vyobrazením hlavných hrdinov, pubertiakov zaujme jednoduchší vzor s emblémom školy a dospelí siahnu po decentných tmavých obliečkach Harry Potter.

Posteľné obliečky podľa materiálu

Posteľné obliečky Harry Potter deti určite nadchnú! Aby sa im ale spalo naozaj dobre, treba myslieť aj na to, z akého materiálu sú vyrobené. Rozhodne sa vyhnite akýmkoľvek umelým materiálom, najlepšou voľbou je bavlna, ktorá je priedušná, príjemná na dotyk, dobre saje pot a je možné ju vyprať v práčke až na 90 °C. Na zimné obdobie je skvelou alternatívou teplučký flanel.