Napínacie poťahy na sedacie súpravy

Chcete zabrániť rýchlemu opotrebovaniu sedacej súpravy alebo renovovať starú sedačku? Zaobstarajte si napínací poťah na sedaciu súpravu, ktorý ľahko vyperiete a vymeníte, vďaka čomu môžete priebežne inovovať dizajn svojej obývačky.

Náš tip

Krásna sedacia súprava ľahko a rýchlo

Zariaďujete či renovujete domácnosť a radi by ste novú a peknú sedačku, ale nemáte financií nazvyš? Napínací poťah na rohovú alebo rovnú sedaciu súpravu je ideálny aj pre tieto prípady.

Stačí prejsť kamenné či internetové bazáre a vybrať si akúkoľvek sedačku. Na tú potom zaobstaráte napínací poťah podľa vášho vkusu, čím získate krásny nábytok za výhodnú cenu.

Napínací poťah na sedaciu súpravu zabráni opotrebovaniu

Obývacia izba je miestom stretávania rodiny a sedačka je tak jedným z najnamáhanejších kusov nábytku. Ak ste si práve kúpili nejakú peknú novú, alebo len smutne pozorujete, ako sa vaša stará viac a viac ošúcha, je na čase zaobstarať napínací poťah na sedaciu súpravu, ktorý ochráni pôvodný poťah, čím predĺži životnosť sedacej súpravy.

Ako vybrať napínací poťah na sedaciu súpravu?

Napínací poťah by mal vždy presne sedieť na vašu sedačku, v prvom rade je teda nevyhnutné poznať rozmery. Okrem veľkosti je pri výbere dôležitý aj materiál – vzhľadom na to, že sa napínací poťah na sedaciu súpravu bude pravidelne dávať dole a prať, je vhodné, aby bol z pevnej a odolnej látky, ktorá sa pri častej manipulácii hneď nezničí. Veľmi praktický je strečový poťah s povrchovou úpravou odpudzujúcou vodu.