Látkové skrine

Máte doma hromadu vecí o ktoré doslova zakopávate? Neustále premýšľate o lepšom usporiadaní vašej spálne, ale nezostáva dostatok financií na veľké nákupy? Látková skriňa je veľmi efektívnym riešením pre každého, kto potrebuje úložné priestory s minimálnou investíciou.

Náš tip

Aké má látková skriňa výhody a nevýhody?

Textilná skriňa ponúka okrem úložných priestorov za nízku cenu ešte ďalšie výhody. Je to najmä nízka váha, malá veľkosť v zloženom stave a ľahká skladovateľnosť. Ďalší benefit ocenia tí menej manuálne zruční - látková skriňa je zostavená behom chvíľky a bez nutnosti montáže. V neposlednom rade sa textilná skriňa môže ľahko sťahovať s vami.

A čo nevýhody? Má látková skriňa nejaké? Áno, má – nemožno očakávať, že by vydržala dlhé roky až desaťročia tak ako klasická skriňa, cena je však taká nízka, že vás to ani nebude mrzieť.

Textilná skriňa: úložné priestory s minimálnymi nákladmi

Študentská izba, hosťovská izba, chalupa, garsónka pre mladý pár. To sú miesta, do ktorých obvykle nechceme investovať veľa peňazí, ale stále chceme, aby vyzerali pekne a usporiadane. Výborným riešením je tak látková skriňa rôznych veľkostí, ktorá môže mať tyč na zavesenie ramienok, police alebo kombináciu oboch, takže vám bez problémov nahradí klasickú skriňu.

Ako čistiť textilnú skriňu?

Možno vás napadla otázka, ako sa látková skriňa čistí. Pokiaľ je vaša textilná skriňa vyrobená z polypropylénu, čo je najlepší variant, ľahko ju utriete vlhkou handričkou. Ďalšou alternatívou je pravidelné vysávanie. Menšie časti skrine je možné prať v práčke (držte sa vždy pokynov na údržbu od výrobcu), tie väčšie môžete pri väčšom znečistení odniesť do čistiarne.