Falošné krby

Túžite po romantickej atmosfére plápolajúceho ohňa, ale bývate v byte? Potom pre vás máme skvelú správu! Falošný krb nie je nutné napájať do komína, je bezpečný, bez dymu a zápachu. Pohodovú atmosféru tak vykúzli rovnako ako ten pravý.

Náš tip

Ako vybrať elektrický krb?

Pri výbere existujú dve možnosti - elektrický krb na stenu alebo voľne stojaci elektrický krb. Elektrický krb na stenu nezaberá žiadne miesto v priestore, hodí sa teda pre menšie domácnosti. Voľne stojaci krb je naopak vhodný do väčších priestorov, v ktorých nebude prekážať.

Okrem vzhľadu a umiestnenia krbu si môžete vybrať napríklad falošný krb s výhrevom, ale keďže sa jedná o krb na elektrinu, nečakajte plnohodnotné vykurovanie.

Medzi ďalšie funkcie patrí napríklad možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu, stmievanie alebo časovač.

Nemáte komín? Zaobstarajte si falošný krb!

Horiaci oheň má v sebe magickú moc navodiť útulnú atmosféru a upokojiť myseľ, nie vždy je ale možné mať skutočný krb, najmä v prípade, že bývate v byte. Výborným riešením je tak elektrický krb, ktorý dokáže verne napodobniť atmosféru klasického krbu, a to bez nutnosti stavebných úprav. Ako už názov napovedá, elektrický krb funguje na elektrinu, takže si romantiku môžete užiť bez popola, dymu a zápachu.

Je elektrický krb náročný na údržbu?

Vôbec nie! Falošný krb funguje na elektrinu a plamene sú premietané na displej, odpadá teda nutnosť prikladania, vyberania popola a čistenia celého krbu. Jedinou údržbou, ktorú elektrický krb vyžaduje, je občasné utretie prachu. Pokiaľ si navyše vyberiete falošný krb s LED osvetlením, môžete sa spoľahnúť na dlhú životnosť bez nutnosti výmeny žiariviek.