Baránkové deky

Vonku mrzne až praští, čo priamo vyzýva k tomu, aby ste sa zabalili do deky a dopriali si relax pri obľúbenom filme. Skvelým spoločníkom vám k tomu bude deka s baránkom, ktorá vyniká svojou hrejivosťou. Je teda vhodná aj pre tých, ktorým klasická deka nestačí.

Náš tip

Detská deka s baránkom je ideálna do najväčších mrazov

Vyrážate s deťmi často do prírody? Od pravidelnej prechádzky vás neodradí ani ten najväčší mráz? Potom by vám vo výbave nemala chýbať plyšová deka s baránkom, ktorá sa vďaka svojej hrejivosti hodí do kočíka alebo do saní.

Pokiaľ by sa vám detská deka s baránkom vonku ušpinila, ľahko ju vyperiete v práčke. Vždy maximálne na 40 ° C a bez aviváže. Použiť môžete tekutý prášok, ktorý obsahuje lanolín.

Deka s baránkom vás zahreje aj poteší

Baránková deka vás poteší nielen svojou úžasnou hrejivosťou, ale aj luxusným vzhľadom. A ktorú vybrať? Čo napríklad tématická vianočná deka s baránkom alebo deka so snehovými vločkami? Ak chcete radšej niečo neutrálne, bude veľmi pekne vyzerať kockovaná deka s baránkom, prípadne jednoduchá deka bez vzoru.

Baránková deka: darček, ktorý poteší každého

Hľadáte darček, s ktorým nemôžete šliapnuť vedľa? Teplá deka s baránkom určite nadchne a v zabudnutí neskončí. Vhodná je napríklad deka s baránkom 200×220 cm, pod ktorou sa zmestí aj pár, prípadne je možné ju použiť aj ako prehoz na sedačku či kreslo. Pokiaľ je darček iba pre jednu osobu, je praktická deka s baránkom 150×200 cm. Ak si nie ste istí farbou, istotou sú neutrálne farby, ako je šedá, modrá či krémová.